Lucka 1

Gör någonting vackert av rönnbären utomhus. Girlangerna kan hängas upp i fönster, julgranen eller varför inte läggas ut som bordsdekoration. Dessa vackra röda bär blir ett härligt färginslag som lyser upp inomhus.

Du behöver:

  • Nål
  • Sytråd
  • Rönnbär

Gör så här:

Trä igenom tråden i nålen och trä sen på rönnbär en efter en på tråden. Fäst i båda sidorna och gör en liten ögla av tråden så har du någonting att hänga girlangen med. Rönnbären torkar  och när det är dags att städa bort julen går det bra att spara dina girlanger så kan de användas nästa år igen.

 

Var med och räkna ner dagarna till julafton med oss. Varje dag kl 09.00 ända fram till den 24 december öppnar vi en ny lucka i Hasselfors Gardens julkalender. Varje lucka är fylld med idéer, inspiration och tips på små enkla knep för hur du kan skapa en jul med hjälp av din trädgård. Pyssla själv eller involvera hela familjen, det är bara fantasin som sätter gränserna. Kanske blir det några hemmagjorda paket under granen i år eller så pryds ditt hem med julpynt från trädgården. Oavsett så ser vi fram emot en pysslig december tillsammans mer er.