Lucka 22

Varför inte gör paketinslagningen lite roligare i år? Dekorera och skapa paket som är lika vackra att titta på som att öppna. Små dekorationer från trädgården kan skapa stora effekter och ge en personlig touch till dina paket. Det är enkelt, grå snabbt och kommer garanterat bli uppskattat av mottagaren.

Du behöver:

  • Presentpapper
  • Tejp
  • Lim
  • Sax
  • Dekoration

Gör så här:

Slå in ditt paket i papper sen är det bara att låta fantasin och kreativiteten gå lös. Rönnbärsgirlanger är ett vacker alternativ till snöre. Tall-, gran- och lingonris blir vackra dekorationer fastlimmade under snöret. Limma fast några kvistar som bildar en ram och skriv vem paket är till inuti ramen.

 

Var med och räkna ner dagarna till julafton med oss. Varje dag kl 09.00 ända fram till den 24 december öppnar vi en ny lucka i Hasselfors Gardens julkalender. Varje lucka är fylld med idéer, inspiration och tips på små enkla knep för hur du kan skapa en jul med hjälp av din trädgård. Pyssla själv eller involvera hela familjen, det är bara fantasin som sätter gränserna. Kanske blir det några hemmagjorda paket under granen i år eller så pryds ditt hem med julpynt från trädgården. Oavsett så ser vi fram emot en pysslig december tillsammans mer er.