Lucka 24

Dagen vi har räknat ner till är äntligen här. Låt oss få börja med att önska er alla en God Jul! Idag kanske förberedelserna är många men en enkel sista förberedelse är att dekorera borden vackert inför dagens måltider. Att plocka in levande material bryter av mot glas och porslin och skapar vackra kontraster.

Du behöver:

  • Material från trädgården

Gör så här:

Lägg små kvistar på varje servett tillsammans med en kotte eller kanske ett äpple. Lägg granris mellan ljuslyktor eller kanske placera några kottar på bordet.

 

Var med och räkna ner dagarna till julafton med oss. Varje dag kl 09.00 ända fram till den 24 december öppnar vi en ny lucka i Hasselfors Gardens julkalender. Varje lucka är fylld med idéer, inspiration och tips på små enkla knep för hur du kan skapa en jul med hjälp av din trädgård. Pyssla själv eller involvera hela familjen, det är bara fantasin som sätter gränserna. Kanske blir det några hemmagjorda paket under granen i år eller så pryds ditt hem med julpynt från trädgården. Oavsett så ser vi fram emot en pysslig december tillsammans mer er.