Hoppa över innehåll

Gröna digitala seminarier

Information

Under hösten arrangerade vi Gröna digitala seminarier riktade till dig som driver eller jobbar på ett trädgårdscenter.

I februari 2021 anordnade vi den digitala tredagars trädgårds- och landskapsfestivalen Grow 21 Festival.

Du kan nu se våra tidigare seminarier:

Lyckas med marknadsföring på Sociala Medier”
Jennifer Nilsson, Marknads Specialist och expert inom digitala medier.

Torv, jord och gödsel
Pia Holmberg, utbildad hortonom, Styrelseordförande i Svensk Torv och vår egen eminenta produktchef. Pias utbildningar är vida kända och efterfrågade, vi tar därför tillfället i akt och dyker ner i ämnen som jordens egenskaper, struktur och surhetsgrad. Hon pratar även om torv, humifieringsgrad, Sphagnum och reda ut frågan om det finns alternativ till torv.

Hasselfors Garden Sälj- och produktutbildning
Pia Holmberg och Tereza Andersson, Produktchefer på Hasselfors Garden.
När kunden står framför dig och undrar vilken produkt som är bäst, då behöver du snabbt kunna ge svar och vägleda kunden till rätt produkt. Det är då du behöver kunskaperna från denna utbildning. Är du trygg med de produkter du säljer blir din kund trygg. Och en nöjd kund kommer gärna tillbaka.

Hur bygger man en lönsam butiksupplevelse?
Lisbeth Erstrand, Rådgivare och Shopper Marketing Expert på Retail House, Nordens största Shopper Marketingbyrå, ger er i denna föreläsning sina bästa tips på hur man bygger en lönsam butiksupplevelse som både ökar försäljningen och ger nöjdare kunder.

Förslag på ämnen?

Har du förslag på ämnen som du skulle vilja veta mer om så hör gärna av dig då tanken är att de här digitala seminarierna ska fortsätta även under 2021.

Sök