Hoppa över innehåll

Vi söker förstärkning till vårt Kundserviceteam för att upprätthålla hög service under högsäsong

För att upprätthålla förstklassig service behöver vi förstärka vårt team med två medarbetare under högsäsong.
Vanliga frågor och svar kring försådd och hur du lyckas

För att upprätthålla förstklassig service behöver vi förstärka vårt team med två medarbetare under högsäsong.

För att upprätthålla förstklassig service behöver vi förstärka vårt team med två medarbetare under högsäsong.

Teamet ansvarar för arbetsuppgifter från det att Hasselfors Garden tar emot kundorder till det att varorna går ut till kund. Teamet ansvarar således för orderadministration, kundregister, kundbonus, reklamationer, säljstöd, transportbokningar, leveransdokument, lagerjusteringar etc. Teamet kommunicerar dels externt med t.ex. kunder och transportörer, dels internt med t.ex. säljare och lagerpersonal.

För administrativt arbete söker vi dig som är noggrann, klarar av högt tempo, har datavana och engageras av att ha flera arbetsuppgifter pågående samtidigt. Som person tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och du drivs av teamets gemensamma mål.

Vi erbjuder dig en arbetsplats där vi strävar efter att leva våra företagsvärderingar för vi tror att det är så vi når framgång. Vårt team har väldigt stort fokus på kundens framgång och för att åstadkomma förbättringar måste vi våga att prova nya arbetssätt. För att vi ska lyckas som team krävs att vi arbetar tillsammans och visar varandra respekt och tillit.

Anställningsformen är visstid 100% under perioden februari till juli. Teamets placering är fabriken i Mosås, Örebro. Normal arbetstid är dagtid. Under högsäsong erbjuder teamet service utöver normal arbetstid vilket innebär att medarbetarnas arbetstid kan komma att förläggas, 06:00-19:00, för att täcka den ökade efterfrågan av service.

Teamets dagliga arbete leds av en team leader. Vår team leader rapporterar till Customer Service Manager som har personalansvar för samtliga i teamet.

Vid frågor och funderingar är du välkommen att hör av dig till rekryterande chef Maria Ekström, 019-761 42 81, eller team leader Amanda Valentin, 019-761 42 11.

Skicka din ansökan och CV till rekryterande chef Maria Ekström på maria.ekstrom@hasselforsgarden.se, märk ditt meddelande med ”Kundservice säsong”.

Sista ansökningsdag 6 januari. Urval och intervjuer kommer att hållas löpande, skicka därför in din ansökan redan idag.

Hasselfors Garden AB är en del av Kekkilä-BVB, Europas ledande aktör inom torv, gödsel och täckmaterial. I norden är Kekkilä-BVB marknadsledande med kända varumärken som Kekkilä Garden och Hasselfors Garden. I Västeuropa syns varumärkena Jardino och Veenbaas och för yrkesodlare tillverkas och marknadsförs produkter med varumärkena BVB Substrates och Kekkilä Professional.

Sök