Hoppa över innehåll

Vi söker hjullastarförare

Gillar du samarbete, goda kollegor och personlig utveckling?

Gillar du samarbete, goda kollegor och personlig utveckling?

Sök jobbet som hjullastare hos oss! Hasselfors Garden utökar produktionen med ytterligare ett skift och behöver därför förstärkning. Vi hoppas att du vill vara med och dela vår resa framåt.

Arbetsbeskrivning:
Du kommer att jobba med att köra hjullastare på vår jordfabrik som ligger i Köpinge, strax utanför Perstorp.
I dina arbetsuppgifter ingår att serva fabriken med material, sikta fram olika fraktioner på råvara samt lasta och lossa gods.

Din bakgrund och utveckling:
Vi söker dig som har relevant utbildning, är noggrann och gillar att jobba i grupp. För rätt person är detta ett utvecklande arbete och möjlighet till att få en bra personlig utveckling.

Tjänsten:
Tjänsten är en visstidsanställning 190301-190531 och är förlagd på skiftgång.
På enheten i Perstorp arbetar idag ca 10 personer. Vi har två linjer för att fylla jord i säckar från 10 liter upp till 70 liter. Vi levererar en hel del som bulk och i storsäckar.

Viktigt hos oss är säkerhet, effektivitet och trivsel.

Ansökan:
Skicka in CV och Personligt brev till mikael.svensson@hasselforsgarden.se.
Ansökan skickar du på mail senast den 31 januari till Mikael Svensson genom att skicka ditt CV och ett personligt brev till mikael.svensson@hasselforsgarden.se.
Rekryteringar görs fortlöpande.
Tillträde till tjänsterna: 2019-03-01 och 2018-03-01

Om Hasselfors Garden och Kekkilä Group:
Hasselfors Garden AB är en del av Kekkilä Group som ingår i den finska Vapo-koncernen. Vapo är den största aktören inom bioenergiområdet i Östersjöregionen. Koncernen har drygt 1800 anställda och omsätter ca 6 miljarder kronor. I Sverige bedrivs verksamheten i bolagen Neova AB och Hasselfors Garden AB.

Sök