Hoppa över innehåll

Vi söker Marketing Trainee

Vi söker nu en student som vill arbeta extra vid sidan av sina studier inom media- och kommunikationsvetenskap. I denna roll får du som student möjlighet att testa dina vingar efter en tids studier samt en god inblick i hur det är att vara en del av en marknadsavdelning. Placering är i Örebro men det finns möjlighet att jobba på distans om du bor på annan ort. Besök på kontoret i Örebro kommer då ingå i tjänsten.

Vem vi söker

Det här passar dig som vill testa på arbetslivet redan under studietiden. Du har läst minst ett år på Media- och kommunikationsvetenskapliga programmet eller motsvarande på universitetsnivå.

Vi ser samarbete som essentiellt för att lyckas inom avdelningen. Vi värdesätter därför att du kan samarbeta med dina närmaste kollegor i Sverige, men även med kollegorna i Finland. I och med det nära samarbetet med Finland är det ett krav att du behärskar samt känner sig bekväm med att tala och skriva på engelska.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder dig en trevlig arbetsplats och varierande arbetsuppgifter. Placering för tjänsten är med fördel på huvudkontoret i Örebro men distansarbete går även bra. Däremot kommer tjänsten att innebära besök i Örebro då vissa händelser och arbetsuppgifter kräver det. Arbetstiden kommer vara 10-15 timmar per vecka under tiden du har studier. Vi förstår att du har tentaperioder i skolan och kommer därför att förlägga arbetstiden i samråd med dig. Om alla parter är nöjda kommer vi högst troligt kunna erbjuda heltid under perioden juni till september. Om du har praktik under denna period ser vi gärna att du förlägger den hos oss.​​​​​​​

Genom traineeuppdraget kommer du att få erfarenhet av business to consumer (b2c) marketing och business to business marketing (b2b). Du erbjuds ett nära samarbete och erfarenhetsutbyte med sina kollegor och sin arbetsledare. Du kommer att få tid till och stöttning i att lära sig sina arbetsuppgifter. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

 • Schemalägga, publicera och interagera på våra sociala medier (Hasselfors Garden och Algomin)
 • Publicering och uppdatering av sökoptimerat innehåll på våra webbsidor
 • Skapa innehåll för våra kanaler: t.ex. översätta och publicera artiklar, översätta manus, assistera vid produktioner, enklare videoredigering.
 • Vara med i planering och utförande av event och seminarium
 • Enklare grafiska uppgifter
 • Arbeta med vår mediabank: ladda upp material och göra det sökbart
 • Sammanställning av statistik
 • Influencer marketing

Tidigare Trainees upplevelser av tjänsten

Tufva, 2022

– Jag har haft en otroligt rolig och lärorik period som marketing trainee på Hasselfors Garden! Tjänsten har gett mig god inblick och erfarenheter inom områden som exempelvis digital marknadsföring och kommunikation, vilket jag tar med mig framåt i såväl yrkeslivet som fortsatta studier. Arbetsuppgifterna har varit varierande och till stor del anpassade utefter det jag själv önskat få lära mig. Arbetet är flexibelt och perfekt för dig som vill kombinera ett spännande extrajobb med dina studier!

Julia, 2021

– Jag är otroligt tacksam och glad över möjligheten att få kickstarta min karriär inom marknadsföring på Hasselfors Garden. Tjänsten som Marketing Trainee har gett mig breda kunskaper inom olika delar av marknadsföringsområdet som jag kommer ha nytta av i framtida positioner. Jag har utvecklats inom digital marknadsföring men även fått arbeta med mer traditionella medier och intern kommunikation. Det är en perfekt möjlighet för dig som vill ha ett meriterande extrajobb vid sidan av dina studier och för dig som vill arbeta självständigt, varierande och utvecklande.

Jesper, 2020

– Jag är enormt tacksam att jag fick möjligheten att arbeta som Marketing Trainee hos Hasselfors garden. Jag har lärt mig väldigt mycket inom digital marknadsföring och strategisk kommunikation. Det bästa med tjänsten var att arbetsuppgifterna var varierande och anpassade efter min kompetens. Jag känner mig nu rustad för att gå ut i arbetslivet!​​​​​​​

Krav för tjänsten

För att vara framgångsrik i denna roll är det bra att ha:

 • En vana av att använda sociala medier och har grundläggande kunskaper i Adobeprogrammen InDesign, Photoshop och Premiere Pro.
 • Det är meriterande om du kan WordPress eller annat CMS-verktyg.
 • Arbetet innebär många varierande uppgifter och att vara självgående, driven och nyfiken är därför viktiga egenskaper i rollen.
 • Du behöver kunna prioritera dina uppgifter och möta deadlines, självklart med stöd från dina kollegor.
 • Du har läst minst ett år på Media- och kommunikationsvetenskapliga programmet eller motsvarande på universitetsnivå.
 • Kravet för denna roll är flytande svenska i tal och skrift då en stor del av rollen innebär producering av text på svenska. Vårt företagsspråk är engelska så du behöver även känna dig bekväm med att tala och skriva på engelska. Flytande nederländska/finska/estniska/tyska anses vara en fördel.

Vi kommer att lägga stor vikt på personlig lämplighet, likaså ditt driv, din förmåga att samarbeta och din vilja att lära dig.

Våra värderingar är: Fokus på kundframgång, Lyckas tillsammans, Mod att förnya och Förtroende genom respekt

Är du intresserad eller har frågor?

Sista ansökningsdag är 2022-02-05, urval sker löpande. Arbetsprover kommer att tillämpas på de kandidater vi väljer att gå vidare med.
Ansök nu

Har du frågor som inte besvaras av annonsen är du välkommen att kontakta rekryterande kollega/arbetsledare Athena Beldja Sjöblom, athena.beldja@hasselforsgarden.se.

Om oss

Hasselfors Garden AB är en del av Kekkilä-BVB, Europas ledande aktör inom torv, gödsel och täckmaterial. Som ett led i att vara ett självklart val för våra kunder har Kekkilä-BVB satt hållbarhet främst i hela konsumtionskedjan. Företagets slogan Care for life visar hur våra odlingssubstrat möjliggör matproduktion, gröna städer och hållbar odling. Kekkilä-BVB är marknadsledare i Norden med kända varumärken som Kekkilä Garden och Hasselfors Garden.

För Hasselfors Gardens räkning började allt år 1603 i Hasselfors, Närke. Företaget har en lång och gedigen historia som gör oss till ett av de tio äldsta företagen i Sverige – äldre än postverket.

Sök