Hoppa över innehåll

Vi söker personal till vårt Kundserviceteam

Två kvinnor som shoppar

För att upprätthålla förstklassig service behöver vi förstärka vårt team med tre medarbetare under högsäsong 2021.

Teamet ansvarar för arbetsuppgifter från det att Hasselfors Garden tar emot kundorder till det att varorna går ut till kund. Teamet ansvarar således för kundkontakt, orderadministration, kundregister, reklamationer, säljstöd, transportbokningar, leveransdokument, lagerjusteringar etc. Teamet kommunicerar dels externt med t.ex. kunder och transportörer, dels internt med t.ex. säljare och lagerpersonal.

För att säkerställa att kunderna får sina leveranser till butikerna söker vi dig som engageras av att ha flera arbetsuppgifter pågående samtidigt och trots högt tempo ger service till våra kunder med ett leende. Arbetsuppgifterna är huvudsakligen administrativa så du är noggrann och du har datavana. Du har god förmåga att samarbeta och kommunicera med din omgivning. Som person tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och du drivs av teamets gemensamma mål. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig en arbetsplats där vi strävar efter att leva våra företagsvärderingar för vi tror att det är så vi når framgång. Vårt team har väldigt stort fokus på kundens framgång och för att åstadkomma förbättringar måste vi våga prova nya arbetssätt. För att vi ska lyckas som team krävs att vi arbetar tillsammans och visar varandra respekt och tillit.

Anställningsformen är visstid 100% med placering i fabriken i Mosås, Örebro. Vi söker två medarbetare under perioden februari till juli och en medarbetare under perioden februari till juni. Normal arbetstid är dagtid men under april och maj erbjuder teamet service utöver normal arbetstid vilket innebär att arbetstiden kommer att förläggas, 06:00-21:00, för att täcka det ökade behovet av service.

Teamets dagliga arbete leds av en teamledare. Vår teamledare rapporterar till Customer Service Manager som har personalansvar för samtliga i teamet.

Vid frågor och funderingar är du välkommen att hör av dig till rekryterande chef Maria Ekström, 019-761 42 81, eller teamledare Amanda Valentin, 019-761 42 11.

Skicka din ansökan och CV till rekryterande chef Maria Ekström på maria.ekstrom@hasselforsgarden.se, märk ditt meddelande med ”Kundservice säsong 2021”.

Sista ansökningsdag 3 januari. Urval och intervjuer kommer att hållas löpande, skicka därför in din ansökan redan idag.

Besök gärna vår hemsida eller våra konton på Facebook och Instagram för att få en bättre bild av företaget, våra produkter och dess användningsområden.

Hasselfors Garden AB är en del av Kekkilä-BVB, ett av Europas ledande företag inom växtsubstrat för professionell odling och den största producenten av jord för hem och trädgård. Vi erbjuder produkter och tjänster för professionella växthusodlare, konsumenter, samhällsplanerare och landskapsarkitekter i över 100 länder. På konsumentsidan är vi marknadsledande i Norden med väletablerade varumärken som Kekkilä Garden och Hasselfors Garden.

Våra värderingar:

  • Fokus på kundframgång
  • Lyckas tillsammans
  • Mod att förnyas
  • Förtroende genom respekt

Vi växer tillsammans för en bättre framtid, drivna av vårt syfte; en hållbar livsstil. Våra värderingar vägleder oss på denna resa. Från planta till planet, vi värnar livet.

Sök