Hoppa över innehåll

Vi söker Quality and sustainability specialist

I rollen som Quality and sustainability specialist i vårt landscaping-team ansvarar du för att hitta och kvalitetssäkra återvunnet material för produktion av högkvalitativ anläggningsjord samt riskbedömer återvunnet material utifrån kvalitet och miljö. Du är den bindande länken mellan våra produktionsplatser när det gäller råmaterial och analyser av dessa. Du ansvarar för att samordna och driva kvalitet, miljö och hållbarhetsfrågor framåt. Du ansvarar även för att upprätta och säkerställa rutiner och instruktioner samt arbetar med ledningssystemet vad avser kvalitet och miljö. I rollen ingår även att bistå och stödja tillverkande återförsäljare med tillståndsansökningar.

Anställningsformen är en heltid 100% tillsvidareanställning. Du rapporterar till Landscaping Production Manager som är stationerad i Sverige, och har kollegor i Sverige, Finland och Nederländerna. Vi har 17 produktionsplatser runt om i landet varav huvudkontoret är placerat i Örebro. Den geografiska spridningen av produktionsplatser innebär att våra kollegor är bosatta runt om hela Sverige men föredragen bostadsort är i Örebro med omnejd. I denna roll är det möjligt att arbeta enligt våra hybridarbetsmodellprinciper (delvis på distans). Denna tjänst kräver resor och i tjänsten finns möjlighet till tjänstebil.

Vem är du?

För att vara framgångsrik i denna roll är det bra att ha kunskap om eller erfarenhet av:

  • Kvalitetssäkring
  • Riskbedömning
  • Provtagning och utvärdering av resultat
  • Miljölagstiftning, produktlagstiftning
  • Avfall, bi- och restprodukter
  • Livscykelanalyser

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du har erfarenhet av samverkan samt har enkelt för att skapa kontakter med andra människor och företag. I denna roll ställs krav på att själv ta ansvar för att följa upp och utveckla pågående projekt och vi tror därför att du har erfarenhet av projektledning och arbetar på ett lösningsorienterat sätt.

Eftersom att vi ingår i en internationell företagsgrupp där vårt företagsspråk är engelska är det ett krav att du kan kommunicera flytande på engelska i tal och skrift.  Språkkunskaper i nederländska/svenska/finska/estniska/tyska anses vara en fördel men inget krav.

Välkommen med din ansökan!

Urval sker löpande så ansök gärna redan idag eller senast 31 oktober. Har du frågor som inte besvaras av annonsen är du välkommen att kontakta rekryterande chef Fredrik Räms, Fredrik.rams@hasselforsgarden.se. Våra värderingar är: Fokus på kundframgång, Lyckas tillsammans, Mod att förnya och Förtroende genom respekt.

Sök tjänsten

 

Hasselfors Garden AB är en del av Kekkilä-BVB, Europas ledande aktör inom odlingssubstrat. I dag exporterar vi växtsubstrat för professionella växthusodlare till över 100 länder. Till konsument och grönytebranschen erbjuder vi rådgivning, växtsubstrat och jord i Norden och Centraleuropa. Som ett led i att vara ett självklart val för våra kunder har Kekkilä BVB satt hållbarhet främst i hela konsumtionskedjan. Företagets slogan Care for life visar hur våra odlingssubstrat möjliggör matproduktion, gröna städer och hållbar odling. Kekkilä-BVB är marknadsledare i Norden med kända varumärken som Kekkilä Garden och Hasselfors Garden. Kekkilä-BVB är en del av Neova Group, läs mer om Kekkilä-BVB på https://www.kekkila-bvb.com/.  För Hasselfors Gardens räkning så började allt år 1603 i Hasselfors, Närke. Företaget har en lång och gedigen historia som gör oss till ett av de tio äldsta företagen i Sverige. 

Sök