Hoppa över innehåll

Vi söker säsongsarbetare till Mosås

Vi söker nu flera säsongsarbetare med skiftgång till oss under perioden mars till och med mitten på juni. Från och med maj drar den riktiga högsäsongen igång, vilket innebär högt tempo och en del övertid. Du kommer hinna bli varm i kläderna innan den drar igång. Vi söker både hjullastarförare och lagerarbetare.

Vi söker nu flera säsongsarbetare med skiftgång till oss under perioden mars till och med mitten på juni. Från och med maj drar den riktiga högsäsongen igång, vilket innebär högt tempo och en del övertid. Du kommer hinna bli varm i kläderna innan den drar igång.

Vi söker både hjullastarförare och lagerarbetare.

Tjänsten som hjullastarförare innebär lastning, lossning, orderplock, påfyllning av fabrik, framsiktning av material och utkörning av pallar från fabrik.

Tjänsten som lagerarbetare innebär lastning, lossning, orderplock.

Vem är du?

Du är förmodligen en lagspelare som gillar att arbeta i högt tempo, tar egna initiativ och har lätt för att samarbeta med andra. Vidare tror vi att du är flexibel och har en positiv inställning till arbetet.

Vi strävar mot att ha mångfald på vår arbetsplats och ser därför gärna kvinnliga sökanden.

Kvalifikationer hjullastare

För hjullastarföraren är Hjullastarkort (C2) ett krav, likaså Körkort B. På grund av att vi kommunicerar på svenska i fabriken är även goda kunskaper i svenska ett krav.

Vi önskar att du är en erfaren lastmaskinförare som kan hantera både skopa och/eller gafflar på ett effektivt och säkert sätt. Det är därför meriterande om du har lastningsvana med hjullastare. Det är även meriterande om du har truckkort.

Vi ser det som meriterande om du har arbetat hos oss tidigare eller har erfarenhet av lagerarbete.

Kvalifikationer lagerarbetare

För lagerarbetaren är truckkort för motviktstruck och skjutstativstruck ett krav, likaså körkort B. På grund av att vi kommunicerar på svenska i fabriken är även goda kunskaper i svenska ett krav.

Det är meriterande om du har hjullastarkort och lastningsvana.

Vi ser det som meriterande om du har arbetat hos oss tidigare eller har erfarenhet av lagerarbete.

Är du intresserad eller har du frågor? Hör av dig till oss!

Vi önskar din skriftliga ansökan med CV och personligt brev senast 2021-01-31. I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval och intervjuer, mejla därför gärna in din ansökan så snart som möjligt. För ansökan och frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Dan Stridlund:

Mail: dan.stridlund@hasselforsgarden.se
Adress: Näset 207, 705 94 ÖREBRO

Om oss

Hasselfors Garden AB är en del av Kekkilä-BVB, Europas ledande aktör inom torv, gödsel och täckmaterial. Som ett led i att vara ett självklart val för våra kunder har Kekkilä BVB satt hållbarhet främst i hela konsumtionskedjan. Företagets slogan Care for life visar hur våra odlingssubstrat möjliggör matproduktion, gröna städer och hållbar odling. Kekkilä-BVB är marknadsledare i Norden med kända varumärken som Kekkilä Garden och Hasselfors Garden.

För Hasselfors Gardens räkning så började allt år 1603 i Hasselfors, Närke. Företaget har en lång och gedigen historia som gör oss till ett av de tio äldsta företagen i Sverige – äldre än postverket.

Sök