Hoppa över innehåll

Vi söker student som vill arbeta extra på marknadsavdelningen

Vi söker just nu dig som vill arbeta extra vid sidan av dina studier inom media- och kommunikationsvetenskap. Du får en möjlighet att testa dina vingar efter en tids studier samtidigt som du får en god inblick i hur det är att vara en del av en marknadsavdelning.

Enkla tips på när du ska gödsla

Vi söker just nu dig som vill arbeta extra vid sidan av dina studier inom media- och kommunikationsvetenskap eller motsvarande. Vi erbjuder också möjlighet till praktikplats. Du får en möjlighet att testa dina vingar efter en tids studier samtidigt som du får en god inblick i hur det är att vara en del av en marknadsavdelning.

Placering är i Örebro men det finns möjlighet att jobba på distans om du bor på annan ort. Besök på kontoret i Örebro kommer då ingå i tjänsten.

Vem vi söker

Det här passar dig som vill testa på arbetslivet redan under studietiden. Du har läst minst ett år på Media- och kommunikationsvetenskapliga programmet på universitetsnivå.

Vi ser samarbete som essentiellt för att lyckas inom avdelningen. Vi värdesätter därför att du kan samarbeta med dina närmaste kollegor men även med kollegorna i Finland. I och med det nära samarbetet med Finland är det ett krav att du behärskar samt känner dig bekväm med engelska.

Arbetet innebär många deadlines och det är därför viktigt att du är självgående och driven. Du behöver kunna prioritera dina uppgifter och möta deadlines, självklart med stöd från din kollega.

Vi ser gärna att du har en vana av att använda sociala medier och har grundläggande kunskaper i Adobeprogrammen InDesign, Photoshop och Illustrator.

Det är meriterande om du kan WordPress eller annat CMS-verktyg. Likaså är det meriterande om du kan finska.

Jesper har under 2020 varit anställd som Marketing Trainee hos oss, så här upplevde han tjänsten;

–  Jag är enormt tacksam att jag fick möjligheten att arbeta som Marketing Trainee hos Hasselfors garden. Jag har lärt mig väldigt mycket inom digital marknadsföring och strategisk kommunikation. Det bästa med tjänsten var att arbetsuppgifterna var varierande och anpassade efter min kompetens. Jag känner mig nu rustad för att gå ut i arbetslivet, säger Jesper.

Vad vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en rolig arbetsplats med varierande arbetsuppgifter. Arbetstiden kommer vara 5-15 timmar per vecka under tiden du har studier. Vi förstår att du har tentaperioder i skolan och kommer därför att förlägga arbetstiden i samråd med dig. Om alla parter är nöjda kommer vi högst troligt kunna erbjuda heltid under perioden juni till september. Om du har praktik under denna period ser vi gärna att du förlägger den hos oss.

Du kommer att samla på dig erfarenhet av business to business marketing (b2b) och business to consumer (b2c) marketing.

Du erbjuds ett nära samarbete och erfarenhetsutbyte med dina kollegor och din arbetsledare. Du kommer att få tid till och stöttning i att lära dig dina arbetsuppgifter. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

  • Publicering av innehåll på våra webbsidor samt sökoptimera dem
  • Vara med och planera och utföra event och seminarium
  • Skriva artiklar
  • Skapa presentationer
  • Utföra enklare grafiska uppgifter
  • Skapa innehåll för våra sociala medier
  • Arbeta med vår mediabank – ladda upp material och göra det sökbart
  • Influencer marketing

Hur vi går tillväga

Intervjuer kommer att hållas digitalt under vecka 50-52. Arbetsprover kommer att tillämpas på de kandidater vi väljer att gå vidare med.

Vi kommer att lägga stor vikt på personlig lämplighet, likaså ditt driv, din förmåga att samarbeta och din vilja att lära dig.

Är du intresserad eller har frågor?

Vid frågor och funderingar är du välkommen att höra av dig till rekryterande kollega/arbetsledare Jennifer Nilsson på 072-050 20 94 eller rekrytering@hasselforsgarden.se.

Ansökan med personligt brev och CV mejlas till rekrytering@hasselforsgarden.se. Märk ditt mejl med ”Ansökan marknadsavdelningen”. Sista ansökningsdag är 2020-12-21.

Placering: Distans. Besök på Örebrokontoret kommer att förekomma.

Om oss

Hasselfors Garden AB är en del av Kekkilä-BVB, Europas ledande aktör inom torv, gödsel och täckmaterial. Som ett led i att vara ett självklart val för våra kunder har Kekkilä BVB satt hållbarhet främst i hela konsumtionskedjan. Företagets slogan Care for life visar hur våra odlingssubstrat möjliggör matproduktion, gröna städer och hållbar odling. Kekkilä-BVB är marknadsledare i Norden med kända varumärken som Kekkilä Garden och Hasselfors Garden.

För Hasselfors Gardens räkning började allt år 1603 i Hasselfors, Närke. Företaget har en lång och gedigen historia som gör oss till ett av de tio äldsta företagen i Sverige – äldre än postverket.

 

Sök