Hoppa över innehåll

Vi söker student som vill arbeta extra på marknadsavdelningen

Vi söker just nu dig som vill arbeta extra vid sidan av dina studier inom media- och kommunikationsvetenskap. Du får en möjlighet att testa dina vingar efter en tids studier samtidigt som du får en god inblick i hur det är att vara en del av en marknadsavdelning.

 

Vi söker just nu en student som vill arbeta extra vid sidan av sina studier inom media- och kommunikationsvetenskap. I denna roll får den studerande möjlighet att testa dina vingar efter en tids studier samt en god inblick i hur det är att vara en del av en marknadsavdelning. Placering är i Örebro men det finns möjlighet att jobba på distans om du bor på annan ort. Besök på kontoret i Örebro kommer då ingå i tjänsten.

Vem vi söker

Det här passar den som vill testa på arbetslivet redan under studietiden. Personen har läst minst ett år på Media- och kommunikationsvetenskapliga programmet eller motsvarande på universitetsnivå.

Vi ser samarbete som essentiellt för att lyckas inom avdelningen. Vi värdesätter därför att personen kan samarbeta med dina närmaste kollegor i Sverige, men även med kollegorna i Finland. I och med det nära samarbetet med Finland är det ett krav att personen behärskar samt känner sig bekväm med att tala och skriva på engelska.

Arbetet innebär många deadlines och att vara självgående, driven och nyfiken är därför viktiga egenskaper i rollen. Personen behöver kunna prioritera dina uppgifter och möta deadlines, självklart med stöd från sina kollegor.

Vi ser gärna att personen har en vana av att använda sociala medier och har grundläggande kunskaper i Adobeprogrammen InDesign, Photoshop och Illustrator. Det är meriterande om personen kan WordPress eller annat CMS-verktyg. Likaså är det meriterande om personen kan finska.

Vi kommer att lägga stor vikt på personlig lämplighet, likaså personens driv, förmåga att samarbeta och vilja att lära dig.​​​​​​​

Tidigare Trainees upplevelser av tjänsten

Julia, 2021

– Jag är otroligt tacksam och glad över möjligheten att få kickstarta min karriär inom marknadsföring på Hasselfors Garden. Tjänsten som Marketing Trainee har gett mig breda kunskaper inom olika delar av marknadsföringsområdet som jag kommer ha nytta av i framtida positioner. Jag har utvecklats inom digital marknadsföring men även fått arbeta med mer traditionella medier och intern kommunikation. Det är en perfekt möjlighet för dig som vill ha ett meriterande extrajobb vid sidan av dina studier och för dig som vill arbeta självständigt, varierande och utvecklande.

Jesper, 2020

– Jag är enormt tacksam att jag fick möjligheten att arbeta som Marketing Trainee hos Hasselfors garden. Jag har lärt mig väldigt mycket inom digital marknadsföring och strategisk kommunikation. Det bästa med tjänsten var att arbetsuppgifterna var varierande och anpassade efter min kompetens. Jag känner mig nu rustad för att gå ut i arbetslivet!​​​​​​​

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder personen en trevlig arbetsplats och varierande arbetsuppgifter. Placering för tjänsten är med fördel på huvudkontoret i Örebro men distansarbete går även bra. Däremot kommer tjänsten att innebära besök i Örebro då vissa händelser och arbetsuppgifter kräver det. Arbetstiden kommer vara 10-15 timmar per vecka under tiden personen har studier. Vi förstår att personen har tentaperioder i skolan och kommer därför att förlägga arbetstiden i samråd med personen. Om alla parter är nöjda kommer vi högst troligt kunna erbjuda heltid under perioden juni till september. Om personen har praktik under denna period ser vi gärna att personen förlägger den hos oss.​​​​​​​

Genom traineeuppdraget kommer personen att få erfarenhet av business to business marketing (b2b) och business to consumer (b2c) marketing. Personen erbjuds ett nära samarbete och erfarenhetsutbyte med sina kollegor och sin arbetsledare. Personen kommer att få tid till och stöttning i att lära sig sina arbetsuppgifter. Personens arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

  • Publicering av innehåll på våra webbsidor samt sökoptimera dem
  • Vara med och planera och utföra event och seminarium
  • Skriva artiklar
  • Skapa presentationer
  • Utföra enklare grafiska uppgifter
  • Skapa innehåll för våra sociala medier
  • Schemalägga, publicera och interagera på våra sociala medier
  • Arbeta med vår mediabank – ladda upp material och göra det sökbart
  • Influencer marketing

Känner du någon som är intresserad eller har frågor?

Ansökan med CV och personliga brev skickas till daniela.klingberg@hasselforsgarden.se, märk ansökan med ”Marketing Trainee”. Sista ansökningsdag är 2022-01-16, urval sker löpande. Arbetsprover kommer att tillämpas på de kandidater vi väljer att gå vidare med.

Har du frågor som inte besvaras av annonsen är du välkommen att kontakta rekryterande kollega/arbetsledare Athena Beldja Sjöblom, athena.beldja@hasselforsgarden.se.

Om oss

Hasselfors Garden AB är en del av Kekkilä-BVB, Europas ledande aktör inom torv, gödsel och täckmaterial. Som ett led i att vara ett självklart val för våra kunder har Kekkilä-BVB satt hållbarhet främst i hela konsumtionskedjan. Företagets slogan Care for life visar hur våra odlingssubstrat möjliggör matproduktion, gröna städer och hållbar odling. Kekkilä-BVB är marknadsledare i Norden med kända varumärken som Kekkilä Garden och Hasselfors Garden.

För Hasselfors Gardens räkning började allt år 1603 i Hasselfors, Närke. Företaget har en lång och gedigen historia som gör oss till ett av de tio äldsta företagen i Sverige – äldre än postverket.

Sök