Ny design och nya försäljningsmöjligheter

Vi har lyssnat på våra kunder och konsumenter, de önskar mer och tydlig information på våra produkter, det har vi tagit till oss och givit våra jordsäckar helt nytt utseende, samt lanserat ett nytt gödselkoncept.

Vi har nya animerade illustrationer, fantasifulla men ändå realistiska, växter, grönsaker, bär, träd, gräs och jordbilder på säckarna, de väcker en sann odlingsglädje och inspirerar till sådd, uppdrivning och plantering av olika typer av växter. Bruna säckar för 100% naturligt innehåll.

Jord och gödselförpackningar har alla samma design och bildspråk, vilket underlättar samexponering i butik. Det ska vara lätt att se att produkterna hör ihop och passar att användas tillsammans för ett ännu bättre odlingsresultat.

Det ska vara lätt att välja rätt produkt i butik, finns ingen att fråga ska kunden enkelt kunna läsa sig till den information han/hon söker. Detta innebär tryggare kund som känner sig säker på sitt val och mer nöjd med sitt köp. Tydlig information på framsida innebär även ett enkelt sätt för er i butik att sälja mer av våra produkter, ge kunden den extra service, mer kunskap som ger nöjdare kunder.

För att ytterligare möta kunden, de nya trender och köpmönster vi har, så har vi lanserat 15 liters påsar med handtag. En efterfrågad egenskap som underlättar för kunder utan bil, på cykel eller med små möjligheter till förvaring.

Detta designbyte betyder nya artikelnummer på alla artiklar, så att vi kan skilja tidigare produkter från de nya, vi har dock bibehållit färgtemat från tidigare, så att alla enkelt kan känna igen sig.

I samband med den nya designen har vi även lanserat ett helt nytt gödselkoncept, Mixpall Odla för allt ätbart i trädgården och inne, med alternativ för den som har en vegansk livsstil eller helt enkelt vill odla KRAV märkt och ekologiskt. Mixpallen Trädgård som täcker hela säsongen och det mesta i trädgården. Mixpallen Gräsmatta, för den som vill ha grönare gräs än grannen eller behöver arbeta med att få bort sin mossa, är det Krav man kräver har vi så klart det med, Gräsmattegödsel Natur, 100% naturligt, alla berikade med tång, gynnar markens mikroliv, lätta att sprida, trygga att använda där barn och husdjur vistas.

Bruna hinkar för 100% naturligt innehåll