Hoppa över innehåll

Dekorera julkulor

Klara, genomskinliga julkulor är ett smidigt sätt att väva in din trädgård i julen. Kvistar, granris, nypon blir vackra, enkla stämningshöjare inomhus under december. Både vackert i granen som hängande i ett fönster.

Du behöver:

  • Julkulor
  • Dekoration

Gör så här:

Julkulorna vi har använt har ett hål mitt på som gör det enkelt att stoppa i, byta och ändra om inuti kulan. Har du en helt stängd julkula så drar du försiktigt av metalltoppen. Tänk på att dina dekorationer inte kan vara större än kulans öppning. Sen pressar du bara ihop de två metalltrådarna och sätter tillbaka metalltoppen på kulan, färdigt.

 

Var med och räkna ner dagarna till julafton med oss. Varje dag kl 09.00 ända fram till den 24 december öppnar vi en ny lucka i Hasselfors Gardens julkalender. Varje lucka är fylld med idéer, inspiration och tips på små enkla knep för hur du kan skapa en jul med hjälp av din trädgård. Pyssla själv eller involvera hela familjen, det är bara fantasin som sätter gränserna. Kanske blir det några hemmagjorda paket under granen i år eller så pryds ditt hem med julpynt från trädgården. Oavsett så ser vi fram emot en pysslig december tillsammans mer er. 

Sök