Hoppa över innehåll

Hasselfors Garden samarbetar med återvinnings-appen Bower

Hasselfors Garden satsar på återvinning och minskad nedskräpning!

Från 2022 ingår Hasselfors Garden i ett samarbete med återvinnings-appen Bower, där konsumenten ges möjlighet att få poäng för varje papper, plast, glas eller metallförpackning som sorteras vid en återvinningsstation och eller registrerat sopkärl hemma vid villan eller bostadshuset. Detta ger konsumenten ett incitament till att återvinna mer och se till att mindre mängd skräp hamnar i naturen.

Nu kan du panta dina förpackningar från Hasselfors Garden – för miljöns skull!

Allt fler konsumenter väljer att sopsortera förpackningsavfall, samtidigt som allt fler varumärken väljer att satsa på återvunna material och på att återvinna i kampen för ett mer cirkulärt samhälle.

Hasselfors Garden pågår ett ständigt miljöarbete och vi vill självklart vara en del av lösningen, därför är vi otroligt stolta över samarbetet med Bower. Förra året registrerades 12 miljoner förpackningar via Bower appen och från och med i år är även våra förpackningar pantningsbara!

Vi behöver materialåtervinning och mer cirkulära flöden. Förpackningsavfall som inte tas hand om på rätt sätt eller hamnar i naturen är en förlust på många sätt, inte minst för planeten. Genom att sätta ambitiösa mål och ge förpackningar ett värde, ökar sannolikheten att förpackningar återvinns från 18% till över 80%* och på så sätt minska mängden plast som sorteras fel eller hamnar i naturen! Stort TACK för det!

Hur gör jag?

Att panta dina Hasselfors Gardens förpackningar i plast är nu lätt som en plätt med hjälp av Bower-appen och du kan göra det när det passar, en gång i veckan eller en gång i månaden!

  1. Ladda ner Bower-appen: https://www.getbower.com/
  2. Skanna streckkoden på produkten
  3. Ta dig till närmaste återvinningsstation som hittas i appen med dina förpackningar
  4. Lägg produkten i rätt behållare.

Om Bower: Bowers vision är att göra återvinning till en belönande no-brainer och skapa en värld utan skräp genom att hjälpa konsumenter. Att göra hållbara val genom att belöna dem för att göra rätt. Panten samlas i appen och kan föras över till bankkonto, återfås som rabattkuponger eller doneras till välgörenhet direkt i appen. Bower-appen visar även användare hur mycket koldioxid de sparar när de återvinner.

Sök