Hoppa över innehåll

Torv, jord och gödselutbildning med Pia Holmberg

Intensivkurs med Pia Holmberg

Vi erbjuder dig en intensivkurs i torv, jord och gödsel med Pia Holmberg, utbildad hortonom, Styrelseordförande i Svensk Torv och Hasselfors Gardens egen eminenta produktchef.

Pias utbildningar är vida kända och efterfrågade, när du tagit del av denna innehållsrika kurs kommer du ha en god förståelse för vad skillnaden är mellan naturlig jord och tillverkad, jordens olika egenskaper, struktur och surhetsgrad. Vi pratar gödsel och torv, samt dess inverkan på miljön och om det finns alternativ till torv.

Vem riktar vi oss till?

Du som återförsäljare av Hasselfors Garden produkter, ägare, inköpare eller som är ansvarig för kategorin jord och gödsel.

Agenda

  • Vad är jord?
  • Vad behöver växterna och vad behöver odlaren?
  • Egenskaper hos jord; kemiska, fysikaliska, biologiska samt praktiska
  • Vad innehåller jord?
  • Torv som råvara
  • Hållbart torvbruk i Sverige

Vad? Torv, jord och gödselskola med Pia Holmberg, utbildad hortonom, Styrelseordförande i Svensk Torv och Produktchef för Hasselfors Garden

Se inspelningen från vår Torv, jord och gödselutbildning

 

Föreläsare

Pia Holmberg – Produktchef Hasselfors Garden 

Pia Holmberg, hortonom och Hasselfors Gardens produktchef och produktspecialist sedan 31 år. Pia har många års erfarenhet av marknadsföring, produktutveckling och har även koll på internationell användning och utveckling av odlingsprodukter. Dessutom styrelseordförande i Branschföreningen Svensk Torv

Anmälan webinarium 16 december

Sök