Hoppa över innehåll

Låt oss ge bort odlarglädje!

Vi på Hasselfors Garden tror på kraften som finns i växter. Inte bara för att de är vackra, men också för glädjen du får när du odlar. Därför skänker vi trädgårdsprodukter till gröna projekt som sprider glädje även till andra. Så om du funderar på att starta ett eget socialt trädgårdsprojekt, skicka in din ansökan och berätta om det för oss.

Starta ditt eget odlingsprojekt!

Vid odling är det inte bara plantan som växer – utan även personen som står bakom den. Att känna en koppling till naturen genom självskapande bidrar till ett extra lugn i vardagen. Det är det som vi kallar för odlarglädje.

Vi på Hasselfors Garden vill uppmuntra människor att växa tillsammans, för varje växtupplevelse är viktig för oss. Kanske har du drömt om en köksträdgård på din innergård där du odlar tillsammans med dina grannar, eller vill du göra en rabatt med blommor och örter på äldreboendet du jobbar? Ansök och berätta för oss om ditt projekt!

Ansök & berätta om ditt projekt

Varje år går vi in i upp till tio sociala odlingsprojekt och deltar med våra produkter och expertis. Kanske är det ditt projekts tur i år? Sista ansökningsdatum är 2022-05-15. Besked kring ansökningarna kommer meddelas i slutet av maj 2022.

Fyll i ansökan

P.S. Vi önskar att vi kunde hjälpa alla uppfylla sina odlardrömmar men då vi framförallt vill bidra till projekt som sprider odlingsglädje för många kommer privata odlingar inte att antas till Projekt: Odla Glädje.

Odla tillsammans

Vi har fått äran att delta i projekt där till exempel  barn och ungdomar har fördjupat sin relation till naturen och fått uppleva den kreativa effekten som odling i trädgården medför.

I dessa projekt har vi fått uppleva hur oerhört viktig trädgårdseffekten är och vilken påverkan odling har på människors liv och i olika situationer. Vi kommer alltid minnas dessa ögonblick.

Sök