Hoppa över innehåll

Trädgårdsjord E med Biokolboost 10 – anläggningsjord med extra allt

Trädgårdsjord E, i en boostad version. Tillskott av biokol, grönkompost och naturgödsel ger trädgårdsjorden extra mycket växtkraft.

Trädgårdsjord E Biokolboost 10 passar bra till näringskrävande växter

Under de senaste åren har det ofta diskuterats om biokol i olika jordblandningar. Vi har som standard använt biokol i bland annat Citykross och Regnbäddssubstrat med fint resultat. Dessutom komponerar vi årligen ett flertal olika kundspecifika recept, vilka allt som oftast har innehållit mer eller mindre biokol. Nu har vi lagt till en ny produkt med biokol till vårt standardsortiment, vår populäraste anläggningsjord med tillskott av bland annat biokol.

Trädgårdsjord E Biokolboost 10 passar exempelvis till näringskrävande perenner och buskar. Mullhalten är lite högre än i Trädgårdsjord E och mängden naturgödsel har vi ökat så biokolet är ”laddat” redan från början. Leran tillsammans med det organiska innehållet och biokolet ser till att näringen och fukten blir kvar i marken och är tillgängligt för växterna. Komposten och naturgödslet ger en positiv effekt för mängden mikroliv i marken vilket är A och O för en långsiktigt lyckad trädgårdsanläggning.

Trädgårdsjord E på tallrik

 

 

Sök