Hoppa över innehåll

Färglägg din trädgård med sommarblommor

Njut av blommornas härligheter hela sommaren! Med vackra sommarblommor kan du enkelt skapa härlig stämning och glädje, även på den lilla balkongen. Med olika sorters sommarblommor kan du sätta ihop fantastiska arrangemang som passar din egen stil.

Kreativa sommarblomster

Fantastiska sommarblommor färglägger trädgården och balkongen. Genom att gruppera olika växter får du en imponerande helhet, med olika färger och bladformer samt höjdskillnader. Det bästa med sommarblommor är att du kan skapa unika arrangemang. De kan vara antingen rika och färgstarka, diskret moderna eller naturliga och vackra. Endast din fantasi sätter gränser!

Läs mer

Energi för hela sommaren

Med regelbunden befruktning säkerställer du riklig tillväxt av sommarblommorna och dess tillgång till nödvändiga näringsämnen. Under en kort växtsäsong kräver växterna extra mycket energi. Plantera därför dina sommarblommor i U-jord som innehåller den energi och de näringsämnen som växterna behöver. U-jorden är nämligen kraftigt gödslad med både snabbverkande mineralgödsel och långtidsverkande naturgödsel och anses därför vara det bästa valet för dina sommarblommor.

Läs mer

Ätbara sommarblommor

Hur härligt vore det inte att kunna plocka ihop en tallrik med vackra och välsmakande grödor direkt från balkongen eller trädgården? Ätbara planteringar är en fröjd både för både ögat och smaklökarna, men även för pollinatörer.

Läs mer

Få mer inspiration kring sommarblommor

Sommarblommor finns i mängder av underbara färger och former. Plantera allt ifrån vita perenner, sommarblommor i ampel och ätbara sommarblommor som du kan ha i både sallader och bakverk.

Sök