Hoppa över innehåll

Mot en blomstrande trädgård!

När våren kommer vaknar trädgården till liv. Gräsmattan börjar bli grön och nya skott skjuter upp bredvid den sista högen av snö. Vårgödsling ger en snabb tillväxtstart, vilket gör att bestånden av växtnäringsämnen återhämtar sig efter vintern.

Börja tidigt på våren

På våren är det dags att säkerställa tillväxten för den kommande sommaren. Gödsling och tillsats av färsk jord ger perenner i trädgården en boost och ger växterna ny styrka att blomma ännu en sommar.

P-jord är en mörk och fukthållande planteringsjord med bred användning, den passar för all slags odling både inne och ute. Den är en utmärkt jord för alla vanliga krukväxter men den kan lika gärna användas som jordförbättring vid plantering av träd, buskar och perenner utomhus.

Läs mer om P-jord

Fyll på växternas näringsförråd

På våren sätter tillväxten igång och alla trädgårdsväxter och grönsaksplantor behöver mycket näringsämnen. Hönsgödsel är en allsidig gödsel som går att använda till alla växter i trädgården. Gödseln sprids enkelt ut och blandas in i jorden men kan också lösas i vatten för gödselvattning..

Läs mer om gödsel

Produkter för en blomstrande trädgård

Hönsgödsel 3 l

Naturlig växtkraft för hela trädgården.

Sök