Lucka 2

Vill du få ett annat utseende på dina växter denna jul men inte köpa nya krukor. Ett snabbt och enkelt sätt att skapa lite julstämning hemma är att klä in dina krukor i juteväv. Maximal effekt med minimal ansträngning.

Du behöver;

  • Juteväv
  • Sax
  • Band/snöre
  • Kruka

Gör så här;

Placera krukan på juteväven och mät så att du kan vika in juteväven med marginal på alla sidor om krukan. Klipp till juteväven och vik alla kanter in i krukan. Ta bandet och knyt runt krukan. Sätt i din växt – färdigt! När julen sen är över är det bara att knyta upp bandet ta bort juteväven och ställa tillbaka kruka.

Tips;

Vill du inte använda juteväv, kan du använda annat tyg till exempel vit chiffong för att skapa en vinterkänsla.

 

Var med och räkna ner dagarna till julafton med oss. Varje dag kl 09.00 ända fram till den 24 december öppnar vi en ny lucka i Hasselfors Gardens julkalender. Varje lucka är fylld med idéer, inspiration och tips på små enkla knep för hur du kan skapa en jul med hjälp av din trädgård. Pyssla själv eller involvera hela familjen, det är bara fantasin som sätter gränserna. Kanske blir det några hemmagjorda paket under granen i år eller så pryds ditt hem med julpynt från trädgården. Oavsett så ser vi fram emot en pysslig december tillsammans mer er.