Lucka 20

Ett roligt pyssel för alla åldrar är att dekorera kottar. Gå på upptäcktsfärd för att samla ihop några stycken och sen är det bara att dekorera efter fantasin. Glitter är alltid ett roligt inslag som skapar vackra ljuseffekter inomhus.

Du behöver:

  • Kottar
  • Glitter
  • Lim
  • Ev. snöre, magnet, tandpetare

Gör så här:

Endast fantasin sätter gränserna, gör så hela kotten glittrar eller skapa häftiga mönster. Vill du kunna hänga upp kottarna binder du ett band runt kotten, annars är de vackra att bara placera ut på bord och fönsterbräden. Varför inte klistra fast en magnet i botten så har du fina dekorationer till kylskåpet, eller sätt fast tandpetare i botten och skapa så djur av kottarna.

 

Var med och räkna ner dagarna till julafton med oss. Varje dag kl 09.00 ända fram till den 24 december öppnar vi en ny lucka i Hasselfors Gardens julkalender. Varje lucka är fylld med idéer, inspiration och tips på små enkla knep för hur du kan skapa en jul med hjälp av din trädgård. Pyssla själv eller involvera hela familjen, det är bara fantasin som sätter gränserna. Kanske blir det några hemmagjorda paket under granen i år eller så pryds ditt hem med julpynt från trädgården. Oavsett så ser vi fram emot en pysslig december tillsammans mer er.