Hoppa över innehåll

Ett Gott Land

Ta del av inspiration, matglädje och odlingskunskap när Sveriges Mästerkock 2019, Gabriel Jonsson bygger sitt första odlingsland.

Så kommer du igång med odlingen

Följ med när Gabriel startar sin grönsaksodling och bygger sina egna odlingslådor för att odla bland annat tomater, lök och örter. Han kommer även igång med både jordgubbs- och potatisland.

Följ med på Gabriels odlingsresa!  

Gabriel har en stark passion för mat, och är känd för att bland annat ha vunnit Sveriges Mästerkock 2019. Nu driver han varumärket Ett Gott Land där han delar med sig av fantastiska recept och sina färdigheter som kock. Gabriel har nu tagit sitt matintresse till nästa nivå och ska lära sig odla mat från grunden.  

I samarbete med Hasselfors Garden har Gabriel nu byggt sina egna odlingslådor för att odla bland annat tomater, potatis, lök och örter. Och vi får följa med på resan – hela vägen från planeringsstadiet, till byggandet av odlingslådor till sambons favoritmiddag.  

Hur det går med odlingen och vad det blir för mat? Följ hela förloppet på @ettgottland och @hasselforsgarden på Instagram. 

Gabriels sommarrecept: Grillad biff med bakad färskpotatis, bearnaisesås och syrlig tomatsallad

Gabriel Jonsson, vinnare av Sveriges Mästerkock 2019, delar med sig av sitt favoritrecept till sommarens grillkvällar.

Till receptet

Växtbiblioteket

Odlingstips och skötselråd för grönsakerna Gabriel odlar –och många fler– hittar du i vårt växtbibliotek.

Läs mer

Sök