Hoppa över innehåll

Sommarens godaste stunder börjar med ett frö

Visst är det något speciellt med att äta och bjuda på mat som du odlat själv? Det smakar fantastiskt och ger en fin känsla av stolthet och tillfredsställelse. Och det bästa är, att det faktiskt är lätt att lyckas. Här är tipsen som hjälper dig att lyckas med dina odlingar!

5 vanligaste nybörjarmisstagen och hur du undviker dem

Är du sugen på att börja odla, men är rädd att göra fel? Oroa dig inte. Misstag kan alla göra, oavsett om du hållit på länge eller är helt ny i trädgården. Men, det finns vissa misstag som är lite enklare att begå när man är nybörjare. I den här artikeln går vi igenom de vanligaste nybörjarmisstagen och hur du undviker dem.

Läs mer

Här hittar du produkterna för din köksträdgård

Med Hasselfors Gardens produkter för köksträdgården ger du dina odlingar rätt näring och bra förutsättningar för en riklig skörd.

Följ med på Gabriels odlingsresa!  

Gabriel Jonsson, vinnare av Sveriges Mästerkock 2019, har nu tagit sitt matintresse till nästa nivå och ska lära sig odla mat från grunden – och vi får följa med på odlingsresan.

Ta del av inspiration, matglädje och odlingskunskap när Gabriel bygger sitt första odlingsland. Vi får följa med på hela odlingsresan – från planeringsstadiet, till byggandet av odlingslådor till sambons favoritmiddag.

Läs mer om Gabriels odling

Vanliga frågor och svar

Sök