Hoppa över innehåll

Green City Concept

Vårt hållbarhetskoncept som genom samarbeten hjälper er att välja rätt substrat för att skapa hållbara grönytor!

Partnerskap för en hållbar framtid

Städer står inför globala klimatutmaningar, och vår vision är att stödja deras strävan mot ökad hållbarhet, motståndskraft och grönska i urbana miljöer. Genom att fokusera på fyra centrala områden kan vi hjälpa till att uppfylla era miljö- och hållbarhetsmål med minskade utsläpp, funktionella jordprodukter, cirkulära lösningar och ökad biologisk mångfald.

Att välja rätt jord är avgörande för hållbar stadsgrönska. Vi vet hur man skapar substrat som främjar tillväxt och också är skonsamma för miljön.

Vad innebär Green City Concept?

Vi är mer än bara en tillverkare av jord – låt oss guida dig i att fatta ansvarsfulla beslut för att skapa en hälsosam och levande grön stad, för framtiden, klimatet och människan.

Vi samarbetar med kommuner och arbetar tillsammans för att definiera det mest hållbara tillvägagångssättet för att välja rätt substrat och skapa funktionella grönytor.

Läs mer om konceptet

Värmeböljor ökar och dagvattenhantering blir en utmaning – våra substratlösningar hjälper er att anpassa er effektivt till klimatförändringarna.

För en hållbar planering och minskat miljöavtryck är det avgörande att förstå miljöeffekterna av varje substrat – vi erbjuder den expertis ni behöver.

Vi hjälper er att återanvända befintliga jordar och minska avfallet – tillsammans kan vi skapa cirkulära kretslopp och en hållbar framtid.

Över hälften av världens organismer lever i marken – bevara dess mångfald med vår hjälp för att optimera och främja biodiversitet både ovan och under jord.

Sök

Håll koll på senaste nytt - prenumerera på vårt nyhetsbrev!

För dig i föreskrivande led med fokus på planering eller om du vill fördjupa dig i praktiskt grönt byggande. Välj din inriktning – anmäl dig nu för expertinsikter och inspiration varje månad!

Registrera mig!