Hoppa över innehåll

Blomstrande relationer

Vi på Hasselfors Garden tror på kraften som finns i växter. Inte bara för att de är vackra, men också för glädjen du får när du odlar. För när du tar hand om dina plantor, så tar de hand om dig. Precis som en blomstrande relation ska vara.

Njut av en mjukare gräsmatta

Precis som vi människor behöver gräsmattan näringsämnen för att bli stark och buskig. Den gröna och platta gräsmattan utgör en stor del av trädgården och med rätt skötsel kan du njuta av den hela sommaren.

Näringsämnen bidrar till en mer hållbar gräsmatta, som håller sig grön istället för att bli gul. En välnärd gräsmatta är också mer motståndskraftig mot olika förhållanden som torka, och även mot mossa och ogräs.

Läs mer

 

Mot en blomstrande trädgård

Trädgården vaknar till liv när våren kommer tillbaka. Det är då gräsmattan äntligen börjar bli grön och nya skott skjuter upp bredvid den sista skymten av snö. Vårgödsling och tillsats av färsk jord ger perenner i trädgården en boost och ger växterna ny styrka att blomma ännu en sommar. Detta gör även att bestånden av växtnäringsämnen återhämtar sig efter vintern.

P-jord är en mörk och fukthållande planteringsjord med bred användning, den passar för all slags odling både inne och ute.

Hönsgödsel är en allsidig gödsel som går att använda till alla växter i trädgården.

Läs mer

 

Färglägg din trädgård med sommarblommor

Sommarblommor skämmer bort alla dina sinnen. De är inte bara vackra, utan bidrar också till ett hav av underbara dofter.

Med regelbunden befruktning säkerställer du riklig tillväxt av sommarblommorna och dess tillgång till nödvändiga näringsämnen. Det bästa valet för dina sommarblommor är U-jord, som innehåller den energi och de näringsämnen som växterna behöver.

Läs mer

Våra bästa trädgårdstips

För ett blomstrande förhållande mellan dig och dina växter

Sök